Danimarka’ya en az bir kez ziyaret

Danimarka’yı genellikle vizeli ya da vizesiz olarak en az bir kez ziyaret etmiş olmanız gerekmektedir.

Bağlılık gerekliliğindeki bölümünüzü, Danimarka’da geçerli bir oturma izniniz varken yaşamışsanız da karşılamış olursunuz. Daha fazla bilgi almak icin Aile Birlesimi kategorisinde yer alan makalelerimiz okuyabilirsiniz.

Yabancı Eşin Danimarka’ya Bağlılığı

Yabancı Eşin Danimarka’ya Bağlılığı