Tatilde çalışma oturma izni alabilmeniz için, aşağıda sıralanan koşulları karşılıyor olmalısınız:

• Başvuru yaptığınız tarihte her şeyden önce Şili’de yaşayan bir Şili vatandaşı olmalısınız.

• Konaklamanızın ana amacı tatil olmalıdır.

• Başvuru yaptığınız tarihte 18 ve 30 (iki yaş da dâhildir) yaşları arasında olmalısınız.

• Aile üyelerinizi beraberinizde getiremezsiniz.

Şili Vatandaşları

Şili Vatandaşları

 

• Tatilde çalışma programıyla ilgili olan zaten bir Danimarka oturma izninizin olmaması gerekmektedir.

• Geçerli bir pasaportunuzun olması gerekmektedir.

• Dönüş biletiniz ya da bir tane alacak yeterli paranızın bulunuyor olması gerekmektedir.

• Danimarka’daki konaklamanızın başlangıcı boyunca yiyecek ve kalacak yer ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için 15,000 Danimarka kronuna denk gelen yeterli paranız olmalıdır.

• Danish National Health Insurance tarafından kapsanmaması halinde, hastane konaklamalarını kapsayan sağlık sigortanız olmalıdır.

Özel bir izin için başvurmaksızın maksimum üç aylık eğitim görmenize ya da eğitim kursu almanıza izin vardır.

12 aylık konaklamanızın maksimum altı ayı boyunca çalışmanıza izin vardır. Sürekli işçi olamazsınız. Üç aydan fazla herhangi bir işveren için çalışmanıza izin yoktur.