Tatilde çalışma oturma izni alabilmeniz için, aşağıda sıralanan koşulları karşılıyor olmalısınız:

• Başvuru tarihinde her şeyden önce Kanada’da yaşayan bir Kanada vatandaşı olmalısınız.

• Konaklamanızın ana amacı tatil olmalıdır.

• Başvuru tarihinde 18 ve 35 (iki yaş da dâhildir) yaşları arasında olmalısınız.

• Çocuklarınızı yanınızda getiremezsiniz.

Kanada Vatandaşları

Kanada Vatandaşları

 

• Tatilde çalışma programıyla ilgili olan zaten bir Danimarka oturma izninizin olmaması gerekmektedir.

• Geçerli bir pasaportunuz olmalıdır.

• Dönüş biletiniz ya da bir tane alacak yeterli paranızın bulunuyor olması gerekmektedir.

• Danimarka’daki konaklamanızın başlangıcı boyunca yiyecek ve kalacak yer ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için 15,000 Danimarka kronuna denk gelen yeterli paranız olmalıdır.

• Kaza, yaşam ve ev ulaşımını içeren ve konaklamanız boyunca geçerli olacak olan sağlık sigortanızı tamamlamış olmalısınız.

Özel bir izin için başvurmaksızın maksimum altı aylık eğitim görmenize ya da eğitim kursu almanıza izin vardır.

12 aylık konaklamanızın maksimum altı ayı boyunca çalışmanıza izin vardır. Sürekli işçi olamazsınız.