Tatilde çalışma oturma izni alabilmeniz için, aşağıda sıralanan koşulları karşılıyor olmalısınız:

• Başvuru yaptığınız tarihte Japonya’da yaşayan bir Japonya vatandaşı olmalısınız.

• Konaklamanızın ana amacı tatil olmalıdır.

• Başvuru yaptığınız tarihte 18 ve 30 (iki yaş da dâhildir) yaşları arasında olmalısınız.

• Çocuklarınızın kendi vizeleri ya da oturma izinleri yoksa onları yanınızda getiremezsiniz.

Japonya Vatandaşları

Japonya Vatandaşları

 

• Tatilde çalışma programıyla ilgili olan zaten bir Danimarka oturma izninizin olmaması gerekmektedir.

• Geçerli bir pasaportunuzun olması gerekmektedir.

• Dönüş biletiniz ya da bir tane alacak yeterli paranızın bulunuyor olması gerekmektedir.

• Danimarka’daki konaklamanızın başlangıcı boyunca yiyecek ve kalacak yer ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için 15,000 Danimarka kronuna denk gelen yeterli paranız olmalıdır.

• Sağlıklı olmalısınız ve dayanıklı bir geçmişe sahip olmalısınız.

Özel bir izin almaksızın Danimarka dilini ve kültürünü öğrenmek için dil kursları ve benzer kursları almanıza izin vardır.

12 aylık konaklamanızın maksimum altı ayı boyunca çalışmanıza izin vardır.