Tatilde çalışma oturma izni alabilmeniz için, aşağıda sıralanan koşulları karşılıyor olmalısınız:

• Avustralya vatandaşı olmalısınız ve başvuru yaptığınız tarihinde Danimarka’da bulunmuyor olmalısınız.

• Konaklamanızın ana amacı tatil olmalıdır.

• Başvuru tarihinde 18 ve 30 (iki yaş da dâhildir) yaşları arasında olmalısınız.

• Çocuklarınız ile beraber gelemezsiniz.

Avustralya Vatandaşları

Avustralya Vatandaşları

 

• Tatilde çalışma programıyla ilgili olan zaten bir Danimarka oturma izninizin olmaması gerekmektedir.

• Geçerli bir pasaportunuz olmalıdır.

• Dönüş biletiniz ya da bir tane alacak yeterli paranızın bulunuyor olması gerekmektedir.

• Danimarka’daki konaklamanızın başlangıcı boyunca yiyecek ve kalacak yer ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için 18,000 Danimarka kronuna denk gelen yeterli paranız olmalıdır.

• Sağlıklı olmalısınız ve dayanıklı bir geçmişe sahip olmalısınız.

Özel bir izin için başvurmaksızın maksimum üç aylık eğitim görmenize ya da eğitim kursu almanıza izin vardır.

12 aylık konaklamanızın maksimum altı ayı boyunca çalışmanıza izin vardır. Sürekli işçi olamazsınız. Üç aydan fazla herhangi bir işveren için çalışmanıza izin yoktur.